[Passed C9020-668] IBM C9020-668 free questions sharing

Our Passcert is a professional website to provide accurate exam material for a variety of IT certification exams. And Passcert can help many IT professionals enhance their career goals. The strength of our the IT elite team will make you feel incredible. You can try to free download part of IBM C9020-668 free questions sharing to measure the reliability of our Passcert.

There are many candidates preparing for C9020-668 IBM Storage Technical V1 exam recently, Here share some free real questions, all these questions are collected from real test, it can surely help you pass your IBM C9020-668 exam. You also can choose our IBM Storage bundles to save your cost.

Share some IBM Certified Specialist C9020-668 exam questions and answers below.
Questions 1.

A customer is considering the purchase of an XIV system and wants the standard warranty.

What is the standard hardware warranty for this purchase?

A. One year warranty with 9×5 same business day

B. Two year warranty with 9×5 next business day response

C. Five year warranty with 24×7 response (dependent upon machine type)

D. One or three year warranty with 24×7 response (dependent upon machine type)

Answer: D


Questions 2.

A customer is looking to leverage a multi-tier approach for its storage. The customer is concerned about the cost of high performance drives and correct sizing for future disk purchases. The IBM sales specialist suggests a DS8870 and Easy Tier to handle the different tiers.

Which tool should you use to help the customer purchase the best tier of disk for future disk purchases?

A. STAT Tool

B. Disk Magic

C. TCOnow! Tool

D. Capacity Magic

Answer: A



Questions 3.

A customer has experienced high drive failure and loss of data in its environment and is considering XIV to replace the existing storage.

Which XIV benefit should the technical specialist highlight to address this customer’s concerns?

A. IBM Hyper-Scale

B. Distributed cache

C. Exceptional rebuild speed

D. IBM Advanced System Placement program

Answer: C


Questions 4.

A potential customer wants to implement a 65TB repository solution for its open systems environment. The customer’s existing storage has 90TB available. Scalability with future clustering and replication is a very important requirement.

Which model meets the customer’s requirements?

A. TS7740 VTL

B. TS7720 VTL

C. TS7650G ProtecTIER Gateway

D. TS7620 ProtecTIER Appliance Express

Answer: C


Questions 5.

A customer currently owns a Scalar LTO-5 SAS single drive autoloader. Planned future growth requires a tape library with capacity of four LTO-6 drives and 40 data cartridges.

Which IBM product meets the requirement while minimizing impact on the budget?

A. TS2900

B. TS3100

C. TS3200

D. TS3310

Answer: C


Questions 6.

A storage administrator needs to set storage alerts for the DS8000, IBM Spectrum Virtualize, and EMC DMX.

Which product enables this ability?

A. IBM Spectrum Scale

B. IBM Spectrum Control

C. IBM FlashSystem Software

D. IBM Storwize Family Software

Answer: B


Questions 7.

A customer needs to implement Easy Tier in its data center for better and faster performance.

Which IBM product should the technical specialist propose?

A. XIV

B. SONAS

C. DS8870

D. ProtecTIER TS7650G

Answer: C


Questions 8.

A customer wants to buy a new product for its data center and is looking for a system that can be a replacement for EMC storage.

What is an advantage of XIV?

A. Flash cache

B. Ease of management

C. Software priced by capacity

D. Fully automated software tiering

Answer: B



Questions 9.

A customer needs an enterprise storage system with grid architecture to make storage management easier.

Which storage system meets the customer’s requirements?

A. N series

B. XIV System

C. FlashSystem 840

D. DS8870

Answer: B



Questions 10.

A customer has installed IBM Spectrum Control and its components.

Which IBM software product provides the core capabilities to manage the underlying hardware?

A. OpenStack

B. SmartCloud Orchestrator

C. Tivoli FlashCopy Manager

D. Tivoli Storage Productivity Center

Answer: D

IT authentication certifiC9020-668te is a best proof for your IT professional knowledge and experience. IBM C9020-668 is a very important certification exam in the IT industry and passing IBM certification C9020-668 exam is very difficult. But in order to let the job position to improve spending some money to choose IBM C9020-668 free questions sharing to help you pass the exam is worthful.

Related Posts

Leave a comment

Please be polite and on topic. Your e-mail will never be published.